Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Signaleringsdienst

Voor elke organisatie is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving, relevante jurisprudentie, gedragscodes en protocollen die binnen uw branche (gaan) gelden. Zo kunt u er tijdig voor zorgen dat uw bedrijfsvoering op nieuwe ontwikkelingen is ingericht. ICTRecht kan u hierbij helpen middels onze signaleringsdienst.

Allereerst inventariseren wij welke onderwerpen van belang zijn voor u. Voor een tal van onderwerpen kunt u de signaleringsdienst afnemen. Denk hierbij aan privacy, zorg, clouddienstverlening of e-commerce.

Nadat wij in overleg met u hebben vastgesteld waar de onderwerpen van de signaleringsdienst op zullen zien, houden wij u op de hoogte van de relevante juridische ontwikkelingen. Wij raadplegen wekelijks diverse bronnen om te onderzoeken of er een voor u relevante ontwikkeling plaatsvindt of zal gaan plaatsvinden.

Indien er zich een ontwikkeling voordoet, sturen wij u een overzicht met een korte schets van de inhoud en de relevante (juridische) stukken. Indien de korte schets van de inhoud voor u niet volstaat, zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar voor verdere toelichting. De frequentie van de gestuurde overzichten is afhankelijk van de ontwikkelingen die plaatsvinden. Speelt er niets dat voor u relevant is, dan ontvangt u die week geen terugkoppeling. Zijn er tal van nieuwe ontwikkelingen binnen uw branche, dan ontvangt u wekelijks een terugkoppeling vanuit ons.

KOSTEN SIGNALERINGSDIENST

  • € 750,- excl. btw per maand

 INHOUD SIGNALERINGSDIENST

  • ICTRecht houdt u op de hoogte van nieuwe (concept)wetgeving, aangenomen nieuwe wetgeving, nieuwe relevante jurisprudentie, nieuwe relevante gedragscodes; protocollen en/of normen, voor wat betreft de onderwerpen die voor u van toepassing zijn.
  • De gestuurde overzichten bestaan uit een korte schets van de inhoud en het meesturen van de relevante (juridische) stukken. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar voor nadere toelichting. De frequentie van de overzichten is afhankelijk van de plaatsgevonden ontwikkelingen.

MEER WETEN OVER DEZE DIENST? 

Vul onderstaand formulier in en een van onze juridisch adviseurs neemt vrijblijvend contact met u op. Liever telefonisch contact? Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer: 020 663 1941.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier.  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

  • Functionaris Gegevensbescherming (FG)

    Vanaf 25 mei 2018 is het aanstellen van een Functionaris Gegevensbescherming (FG) voor bepaalde organisaties verplicht. ICTRecht kan de rol van FG voor uw organisatie vervullen en u volledig ontzorgen op het gebied van privacy.