Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Privacy audit

Wilt u weten of de werkwijze van uw organisatie volledig binnen de kaders van de privacywet AVG plaatsvindt? Laat ICTRecht een privacy audit uitvoeren.

Middels ‘Privacy Verified’ van ICTRecht weet u of uw bedrijf, product of proces AVG-proof is. Na het laten uitvoeren van een uitgebreide inventarisatie door de experts van ICTRecht en het succesvol doorvoeren van alle concrete verbeterpunten, ontvangt u een certificaat om AVG-compliancy aan te tonen.

Hoe werkt Privacy Verified?

1. Privacy inventarisatie

De privacy juristen van ICTRecht voeren een uitgebreide inventarisatie uit om in kaart te brengen wat de huidige stand van zaken is met betrekking tot privacy (AVG / GDPR).

2. Continu inzicht in vervolgstappen

U kunt in uw eigen dashboard zien wat de status van het Privacy Verified traject is. Na de inventarisatie ontvangt u een overzicht van de aanwezige privacy risico’s en de te nemen vervolgstappen. De experts van ICTRecht gaan vervolgens samen met u aan de slag om deze risico’s te mitigeren, dan wel weg te nemen.

3. Privacy Verified certificaat en logo

Nadat alle voorgestelde geïnventariseerde verbeterpunten succesvol zijn doorgevoerd binnen uw organisatie, product of proces bent u ‘Privacy Verified’. U ontvangt het Privacy Verified certificaat en logo, welke u mag tonen op uw website.

4. AVG-proof

Privacy Verified biedt u de mogelijkheid om AVG-proof te worden en transparant te zijn over de wijze waarop u privacy waarborgt. Dit geeft aan dat u het waarborgen van privacy zeer serieus neemt. Het Privacy Verified certificaat is één jaar geldig.

VOORDELEN VAN privacy verified:

Vakkundig: u lift mee op onze jarenlange ervaring op het gebied van privacy en recht.


Praktisch: concrete en praktische verbeterpunten, zonder juridisch jargon.


Veelzijdig: onze privacy juristen hebben naast gespecialiseerde privacykennis ook verstand van ICT, internet en techniek.

 

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • Adviseren FinTech

  Adviezen

  Van vragen over open source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en big data vraagstukken. ICTRecht voorziet u van praktisch juridisch advies.

 • website

  Procedure overdracht of opeisen van domeinnamen

  Indien een sommatiebrief niet het gewenste effect heeft kan een gang naar de rechter uitkomst bieden. Er zijn twee mogelijkheden als het gaat om het voeren van een procedure waarbij een domeinnaam in het geding is.