Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Opleidingen & trainingen

ICTRecht Academy biedt diverse juridische trainingen en opleidingen aan. Onze trainingen hebben altijd een praktische insteek.

Onze docenten zijn gespecialiseerd in zowel de juridische als de technische kant van de verschillende niches van het ICT, privacy- en internetrecht. ICTRecht Academy is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.

Onze opleidingen

Specialisatieopleiding ICT-jurist
In één jaar doet u gespecialiseerde juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over: privacy en persoonsgegevens, auteursrechten, contracteren, legal tech, blockchain en security.

 

Specialisatieopleiding FG / DPO
Bent u werkzaam als Functionaris Gegevensbescherming (FG) of Data Protection Officer (DPO), maar mist u relevante kennis en vaardigheden? ICTRecht Academy biedt u een specialisatieopleiding tot FG / DPO.

 

Opleiding senior privacy jurist
Gedurende deze opleiding verwerft u grondige kennis en skills op het gebied van privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software.

Overige trainingsmogelijkheden

Daarnaast bieden wij verschillende trainingen, webinars en speciaal op maat gemaakte inhouse trainingen.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier.  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

  • Conflictoplossing en rechtshulp

    Niets is zo vervelend als een conflict; een probleem met een andere partij waarbij partijen tegenovergestelde doelen en belangen nastreven. Zeker ICT-gerelateerde conflicten kunnen lastig te doorgronden zijn. ICTRecht kan uw organisatie ontlasten in conflictsituaties. Wij bieden deskundige rechtshulp door ervaren juridisch adviseurs.

  • contracticoon

    Contractmanagement

    Een actieve onderneming sluit voortdurend overeenkomsten met klanten, leveranciers en personeel. Al deze contracten dienen gemanaged te worden door iemand die uw organisatie kent en begrijpt. Wanneer ICTRecht een inventarisatie bij u heeft gedaan kunnen wij uw belangen beter behartigen en weten we welke juridische risico’s u loopt.