Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Ondersteuning voor FG of DPO

Heeft u als Functionaris Gegevensbescherming (FG), Data Protection Officer (DPO) of privacy officer behoefte aan extra ondersteuning, bijvoorbeeld door tijdgebrek? Onze privacy juristen bieden u de gewenste ondersteuning.

Wij merken dat het AVG-vraagstuk vaak meer tijd kost dan voor handen is. De privacy juristen van ICTRecht kunnen u als FG, DPO of privacy officer hulp bieden bij uiteenlopende privacyvraagstukken. Zo fungeert ICTRecht als sparringpartner en pakken wij de werkzaamheden op waar geen tijd voor is. Wij garanderen u hierbij een flexibele samenwerking die maandelijks opzegbaar is.

Onze privacy juristen kunnen u onder meer helpen bij het uitvoeren van DPIA’s, het melden van datalekken en verzoeken van betrokkenen. Uiteraard adviseren wij, indien gewenst, ook over nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacy.

VOORDELEN VAN ONZE PRIVACY JURISTEN


Vakkundig: een ervaren en praktijkgerichte privacy jurist tot uw beschikking als sparringpartner.


Flexibel: gegarandeerd een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn.


Snel inzetbaar: onze juristen zijn direct inzetbaar.


Veelzijdig: onze privacy juristen hebben naast gespecialiseerde privacykennis ook verstand van ICT, internet en techniek.

 

MEERDERE FLEXIBELE PAKKETTEN MOGELIJK

 • Ondersteuning op afstand
  Wij helpen u op afstand met uw taken als FG of DPO. Wij bieden diverse, flexibele pakketten om u als FG of DPO te ontzorgen. Vraag ons via onderstaand formulier naar de mogelijkheden!
 • Inhouse ondersteuning
  U kunt ook een privacy jurist op locatie inschakelen via ICTRecht Detachering. Onze privacy juristen zijn dan zichtbaar op de werkvloer en zijn altijd gemakkelijk aanspreekbaar, zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor Noord-Nederland: 050 209 3499) of stuur ons een mail via: info@ictrecht.nl. Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze privacy juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • Functionaris Gegevensbescherming (FG)

  Vanaf 25 mei 2018 is het aanstellen van een Functionaris Gegevensbescherming (FG) voor bepaalde organisaties verplicht. ICTRecht kan de rol van FG voor uw organisatie vervullen en u volledig ontzorgen op het gebied van privacy.

 • wolkje

  Cloud continuïteitsoplossing

  Met het Continuïteitsadvies in de hand rollen wij de geadviseerde oplossing uit. Dit houdt in dat wij de benodigde documenten opstellen, desgewenst onderhandelingen doen en eventueel adviseren in hoe de bedrijfsstructuur moet worden aangepast.