Vestiging Amsterdam

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Onze diensten / Juridische scan webshop

Een juridische scan van ICTRecht helpt u vast te stellen of u aan de wettelijke eisen voldoet voor webshops.

De inrichting en verkoop via een webshop is gebonden aan veel regels. Met name webshops die (mede) aan consumenten verkopen, hebben te maken met de veelal dwingende consumentenwetgeving. Daarnaast moet u rekening houden met privacywetgeving en regels op het gebied cookies en commerciële communicatie.

Tegenwoordig wordt er streng gehandhaafd op de naleving van deze regels. Webshops die hier niet aan voldoen riskeren boetes die kunnen oplopen tot ruim €100.000,-.

WILT U ZEKER WETEN DAT U AAN ALLE REGELS VOLDOET?

ICTRecht kan voor u een websitescan uitvoeren. Wij gaan dan na of uw website voldoet aan de wettelijke informatieverplichtingen. Daarnaast checken wij of het bestelproces van uw webshop juist is ingericht en of de algemene voorwaarden juist worden aangeboden.

Wilt u dat wij daarnaast voor u juridische documenten opstellen? Kies dan voor onze dienst ‘WebshopCare’. Dan voeren wij niet alleen een websitescan uit, maar stellen wij ook de benodigde juridische documenten (algemene voorwaarden, privacy- en cookieverklaring) voor u op.

Voor meer informatie over de websitescan of WebshopCare, download onze brochure.

BELANGRIJKE WET- EN REGELGEVING VOOR WEBSHOPS:

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Een juridische scan van ICTRecht helpt u vast te stellen of uw webshop aan de wettelijke eisen voldoet. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 of stuur ons een mail via: info@ictrecht.nl. Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Dienst aanvraag

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • inventarisatie / checklist

  Privacy audit

  Wilt u weten of uw huidige werkwijze volledig binnen de kaders van de privacywetgeving plaatsvindt, dan kunnen wij dit voor u toetsen door een audit uit te voeren.

 • detachering

  Functionaris Gegevensbescherming (FG)

  Vanaf 25 mei 2018 is het aanstellen van een Functionaris Gegevensbescherming (FG) voor bepaalde organisaties verplicht. ICTRecht kan de rol van FG voor uw organisatie vervullen en u volledig ontzorgen op het gebied van privacy.