ICTRecht B.V.

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Onze diensten / ICT-mantelovereenkomst

Bij een langdurige relatie tussen bedrijven is de mantelovereenkomst de juridische basis. Een goede mantelovereenkomst kan zo’n relatie bestendigen en versterken.    

Met duidelijke afspraken op voorhand worden onrealistische verwachtingen getemperd en kunnen conflicten snel worden opgelost zonder dat de rechter eraan te pas moet komen.

Een mantelovereenkomst helpt u afspraken vast te leggen zodat u niet bij iedere nieuwe opdracht opnieuw deze hoeft te onderhandelen. Het betekent wel dat u op de lange termijn moet denken over uw relatie met deze klant of leverancier.

De juristen van ICTRecht hebben ruime ervaring met het opstellen en redigeren van mantelcontracten en helpen u graag.

Dienst aanvraag

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • contracticoon

  Bewerkersovereenkomst

  De bewerkersovereenkomst (of verwerkersovereenkomst onder de AVG) is een vaak ‘vergeten’ of gewoon onbekende overeenkomst. Dat is vreemd, aangezien het een wettelijk verplichte overeenkomst is op het moment dat u persoonsgegevens voor iemand verwerkt, of u persoonsgegevens aan een derde ter beschikking stelt.

 • vergrootglas / audit

  Privacy Impact Assessment (PIA)

  Een Privacy Impact Assessment (PIA) is een instrument waarmee u de risico’s op het gebied van privacy in kaart kunt brengen voor uw organisatie.