Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / ICT-jurist

Van complex ICT-contract, intellectuele eigendomsrechten tot continuïteit in de cloud: onze ICT-juristen hebben er verstand van. Heeft u behoefte aan een ICT-jurist met kennis van zaken? De juridisch adviseurs van ICTRecht kunnen de rol van ICT-jurist voor uw organisatie vervullen en u volledig ontzorgen op het gebied van ICT en recht.

Onze juridisch adviseurs zijn gespecialiseerd in het herkennen van juridische risico’s en helpen uw organisatie bij het in lijn handelen met wet- en regelgeving. ICTRecht biedt juridisch adviseurs die ruime ervaring hebben met het opstellen van juridische documenten, het voeren van contractonderhandelingen en het geven van concreet juridisch advies.

Uw ICT-jurist is daarnaast niet alleen expert op het gebied van ICT, maar ook allround jurist. Iedere jurist bij ICTRecht heeft kennis van onder meer privacy, technologie, software en de cloud. Onze juridisch adviseurs zijn dus breed inzetbaar binnen uw organisatie.

DE VOORDELEN VAN EEN (PARTTIME) ICT-JURIST VIA ICTRECHT OP EEN RIJ:

 • Vakkundig: een ervaren en praktijkgerichte ICT-jurist tot uw beschikking.
 • Flexibel: gegarandeerd een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn.
 • Praktisch: leesbare en praktische adviezen, zonder juridisch jargon.
 • Snel inzetbaar: onze ICT-juristen zijn direct inzetbaar.

MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE

 • ICT-jurist op afstand: onze ICT-jurist zorgt er op afstand voor dat u aan de relevante regelgeving voldoet. Vanaf € 1.850,- exclusief btw per maand zijn wij uw ICT-jurist op afstand.
 • Inhouse ICT-jurist: behoefte aan inhouse ondersteuning? De ervaren juridisch adviseurs van ICTRecht Detachering kunnen werkzaamheden bij u op locatie verrichten. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw bedrijf. De ICT-juristen van ICTRecht Detachering hebben directe lijnen met de adviseurs en managers van ICTRecht. Hierdoor wordt kennis snel gedeeld en worden complexe juridische vraagstukken altijd vakkundig opgelost. Een flexibel aantal uren is mogelijk vanaf 8 uur per week. De prijs voor deze dienst is op aanvraag.

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor Noord-Nederland: 050 209 3499) of stuur ons een mail via: info@ictrecht.nl. Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op.

>> Is uw organisatie op zoek naar een gespecialiseerde privacy jurist of Functionaris Gegevensbescherming (FG)? Hier kan ICTRecht u ook bij helpen. Lees hier meer over onze FG’s of privacy juristen.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • Netwerkevenement

  Privacy jurist

  De privacy juristen van adviesbureau ICTRecht helpen uw organisatie bij het in lijn handelen met de nieuwe privacywetgeving. Van het uitvoeren van een privacy audit tot het opstellen van diverse privacydocumenten; onze privacy juristen staan voor u klaar.

 • Functionaris Gegevensbescherming (FG)

  Vanaf 25 mei 2018 is het aanstellen van een Functionaris Gegevensbescherming (FG) voor bepaalde organisaties verplicht. ICTRecht kan de rol van FG voor uw organisatie vervullen en u volledig ontzorgen op het gebied van privacy.