Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Escrow en continuïteit

Heeft u een escrow of continuïteitsoplossing voor uw organisatie nodig? Of krijgt u een escrow of continuïteitsoplossing voorgelegd? ICTRecht is de specialist op dit gebied.

Wij gaan verder dan alleen het deponeren van code of het sluiten van een overeenkomst met een hostingprovider om diensten door te laten draaien.

Op een dergelijke regeling wordt alleen een beroep gedaan als er sprake is van faillissement of een andere ernstige bedreiging voor de continuïteit van de dienstverlening. Vervolgens breekt een onzekere periode aan en heeft u geen behoefte aan juridische en praktische onzekerheden. Daarom is het praktisch (technisch) en juridisch goed regelen van een escrow of continuïteitsoplossing noodzakelijk. Van de auteurswet tot de AVG; wij houden er rekening mee.

De escrow- en continuïteitsspecialisten van ICTRecht hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van zowel maatwerk als standaard escrow- en continuïteitsoplossingen. Wij zorgen voor een solide juridische basis en toetsen deze ook praktisch. Veelal wordt vergeten dat de gehele regeling praktisch uitvoerbaar moet zijn. Klanten geven aan dat wij ons daarin onderscheiden van andere bureaus. Door ons contact met vooraanstaande curatoren, notarissen en technici uit de hostingwereld voldoen onze adviezen en regelingen aan de laatste stand van de techniek, jurisprudentie en wet- en regelgeving.

Mogelijke oplossingen voor uw organisatie:

 • Software en SaaS escrow inclusief juridische en technische verificatie;
 • Notariële escrow in samenwerking met notarissen;
 • Verificaties van broncodes zowel technisch als juridisch, bijvoorbeeld met OSS-compliance checks door onze open source specialisten
 • Continuïteit in de cloud, zoals juridische continuïteitsscans, continuïteitsadviezen en continuïteitsoplossingen, zoals het scheiden van essentiële onderdelen en exploitatierisico’s.
 • Overdragen, splitsen of verpanden van auteursrechten;
 • Second opinions;
 • Oprichten van stichtingen dan wel andere entiteiten teneinde de continuïteit te borgen;
 • Data en know how escrow.

Kostenindicatie

ICTRecht biedt u een gratis intake op locatie. Een telefonisch consult is uiteraard ook kosteloos.

 • Een second opinion op uw huidige continuïteitsregeling / escrowregeling: € 1.000,-
 • Escrowdiensten: vanaf € 3.500,- per jaar
 • Volledig continuïteitsplannen altijd op maat: vanaf € 6.000,-

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 050 209 3499 (ICTRecht Noord-Nederland) of 020 663 1941 (ICTRecht Amsterdam), of stuur ons een mail via: escrow@ictrecht.nl.

Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze specialisten neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • contracticoon

  Contracten opstellen

  Eenvoudig, transparant, snel en tegen een gunstige prijs zelf documenten genereren op basis van ICTRecht haar ruim tien jaar ervaring met juridische documenten.

 • inventarisatie / checklist

  Certificering webshop

  ICTRecht controleert namens de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg alle (aspirant) leden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging van webwinkels in Nederland, met meer dan 2000 leden.