Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Adviestraject nieuwe blockchaintoepassingen

Wilt u een blockchainproject starten, bent u al begonnen of wilt u naderhand laten controleren of de (internationale) wettelijke wet- en regelgeving bij uw project in acht is genomen? De specialisten van ICTRecht staan voor u klaar.

Adviestraject

De blockchaintechnologie is bezig met een flinke opmars. Bedrijven, overheden en start-ups zijn bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden rondom blockchain en starten steeds vaker (succesvolle) blockchainprojecten. Niet alleen onderzoeken naar de technologische mogelijkheden op het gebied van blockchain zijn van belang, maar er zullen ook antwoorden gevormd moeten worden over de juridische vragen rondom blockchainprojecten. ICTRecht kan u hierbij ondersteunen door middel van het ‘adviestraject nieuwe blockchaintoepassingen’.

Kennismakingsgesprek

Het traject wordt gestart door een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw idee of project met ons bespreken. Aan de hand van dit gesprek worden afspraken gemaakt en stellen wij een concreet plan van aanpak op.

Plan van aanpak

Wij schetsen het toepasselijk Nederlands, Europees of internationaal wettelijk kader en zullen deze toepassen op uw project. Samen met u en andere betrokkenen bij het project zullen we kennissessies houden. Waar moet(en) u of uw programmeurs rekening mee houden bij het programmeren van smart contracts of blockchains? Hoe dient u om te gaan met persoonsgegevens?

 

Eindevaluatie

Wij stellen voor u een rapport op waarin wij het voor u toepasselijk wettelijk kader opnemen, u van adviezen voorzien en onze aanbevelingen opnemen. Hierin kunt u lezen in hoeverre uw blockchaintoepassing voldoet aan de wet- en regelgeving en welke aandachtspunten voor uw project nog open staan.

Optioneel: doorlopende dienstverlening

Wilt u niet zelf de wet- en regelgeving in de gaten houden, dan kunt u ons hiervoor inschakelen. Na de eindevaluatie zullen wij de veranderende wet- en regelgeving in de gaten houden en u benaderen wanneer er voor u belangrijke wijzigingen doorgevoerd zullen worden.

> Bekijk ook onze andere diensten op het gebied van blockchain.

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (vestiging Amsterdam) of: 050 209 3499 (vestiging Groningen)

Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • contracticoon

  Algemene voorwaarden

  Met algemene voorwaarden schept u als hosting-, webwinkel- of ander bedrijf duidelijkheid naar uw klanten toe. Goede algemene voorwaarden zijn essentieel bij iedere handelstransactie, zeker bij e-commerce of dienstverlening via internet of (mobiele) telefoon.

 • advies vraagwolkje

  Gespecialiseerde adviezen

  De gespecialiseerde juristen van ICTRecht hebben jarenlange ervaring met internettechnologie en de juridische aspecten daarvan. Naast de juridische kennis die wij in huis hebben verstaan wij de ook de taal van de ICT-er. Van complex ICT-contract tot privacy op internet of continuïteit in de cloud, ICTRecht kan u erbij adviseren.