Contact

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend advies of een offerte (zie ook onze gunstige tarieven) aanvragen bij ICTRecht. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op.

Bent u als particulier op zoek naar gratis rechtshulp, dan adviseren wij u contact op te nemen met de Clinic, een gespecialiseerde rechtswinkel die adviseert op het gebied van het intellectuele eigendom en ICT-rechtelijke problemen.

ICTRecht Amsterdam

Jollemanhof 12
1019GW Amsterdam
Tel.: 020 663 1941
Email:

ICTRecht Mediacentrale Groningen
Helperpark 288E
9723 ZA Groningen
Tel.: 050 209 3499

KvK 34216164
BTW NL8223.30.040.B01

Route Amsterdam

Een routebeschrijving is beschikbaar via Google Maps.

In uw navigatieapparaat kunt u het beste “Piet Heinkade 59” noteren, u parkeert dan in de openbare “Piet Heingarage” dat op enkele minuten loopafstand ligt van Huys Azië.
Tevens bestaat de mogelijkheid om te parkeren in de parkeergarage direct gelegen onder Huys Azië, beschikbaarheid hiervan kunt u -vlak van te voren- telefonisch bij ons informeren. Via deze parkeergarage kunt u via een rechtstreekse lift uitstappen op de 3e verdieping waar ICTRecht is gevestigd.
U kunt ons ook goed bereiken per openbaar vervoer via Amsterdam Centraal Station, lopend of met tramlijm 26 (uitstappen bij halte “Piet Heinkade”).

Route Groningen

Een routebeschrijving is beschikbaar via Google Maps.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de Mediacentrale.