ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Cloud

Dankzij snelle internetverbindingen waarover de meeste ondernemingen beschikken, is er een nieuw model ontstaan: cloud computing. Dat houdt in dat de software als dienst wordt geleverd en online benaderbaar is. De software wordt niet lokaal bij de gebruiker geïnstalleerd maar op een server die vaak in een datacenter staat. Dit nieuwe model heeft ook nieuwe juridische aandachtspunten: denk aan onderwerpen als continuïteit, security en privacy.

> Cloud & Saas adviezen


Cloud
12 januari 2018

Coinrecht #13 – Witwassen en terrorisme

Arend Jan Wiersma

Juridisch adviseur

Cloud
2 januari 2018

ICTRecht Groningen groeit uit haar jas!

Coen Koppen

Marketeer

Cloud
15 december 2017

Online discriminatie van consumenten in de EU verleden tijd?

Samantha van de Stouwe

Juridisch adviseur - ICTRecht Groningen

Specialist

Carla Knoope

Juridisch adviseur

Carla Knoope werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Daarnaast maakt zij deel uit van ICTRecht Detachering.

In 2015 heeft Carla Rechtsgeleerdheid en Criminologie aan de Erasmus Universiteit afgerond. Na haar bachelors heeft zij het Toga aan de Maas masterprogramma en de master Maritime & Transport Law gevolgd. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan in de advocatuur en in de FMCG-wereld.

 

Er zijn weinig partijen die ICT in combinatie met hosting zo goed begrijpen als ICTRecht.

- Argeweb Amsio GroepProduct

Wilt u uw klanten continuïteit bieden of stellen uw klanten vragen als “maar wat als jij nu failliet gaat”?  

Borg uw cloud-dienstverlening zodat u én uw klanten zekerheid hebben van een voortgezette dienstverlening bij faillissement en andere problemen.

Clouddiensten hebben een aantal specifieke risico’s: beschikbaarheid van data en continuïteit van de dienstverlening, maar ook security en privacy zijn belangrijke aandachtspunten.