Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Overheid

De overheid breidt in hoog tempo haar online dienstverlening uit. Deze vernieuwingen kunnen de nodige risico’s met zich meebrengen. Op zoek naar een partner met jarenlange ervaring op gebied van ICT, privacy en recht? ICTRecht biedt overheden onderstaande diensten aan.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Staat uw vraagstuk niet in het overzicht en wilt u weten of ICTRecht u van dienst kan zijn, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze diensten voor overheid

 • Netwerkevenement

  Bedrijfsjurist

  Met een jurist van ICTRecht heeft uw overheidsinstantie altijd toegang tot deskundige juridische ondersteuning. Wij bieden ervaren juristen met een specialisatie in ICT en privacy.

 • inventarisatie / checklist

  Contracten: opstellen, onderhandelen & reviewen

  Outsourcings-contracten, algemene (inkoop)voorwaarden en licentieovereenkomsten; de juristen van ICTRecht zijn specialist in het opstellen en uitonderhandelen van diverse (ICT-)contracten. Behoefte aan een second opinion? Ook dat kan bij ICTRecht.

 • Adviseren FinTech

  Adviezen

  Van vragen over open source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en big data vraagstukken. ICTRecht voorziet u van praktisch advies.

 • vergrootglas / audit

  Audits

  ICTRecht kan een uitgebreide privacy-audit voor uw organisatie uitvoeren. Zo weet u of u AVG-proof werkt. Security-audits, website/cookiescans en audits op elektronische ondertekening behoren ook tot onze mogelijkheden.

 • inventarisatie / checklist

  Escrow en continuïteit

  Wilt u een escrow- of andere continuïteitsoplossing voor de cloud laten beoordelen of ontwikkelen? ICTRecht kijkt zowel naar de praktische als juridische haalbaarheid.

 • Opleidingen & trainingen

  De ICTRecht Academy is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. Volg bij ons de opleiding tot ICT- of privacyjurist. Op maat gemaakte inhouse trainingen zijn ook mogelijk.

 • Netwerkevenement

  Uw FG ondersteunen

  Heeft uw FG of DPO extra ondersteuning nodig op het gebied van de AVG? Onze privacy juristen helpen onder meer bij het uitvoeren van DPIA’s, het melden van datalekken en verzoeken van betrokkenen.

Onze klanten

Min BUZA logo

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.