Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

MKB

Als ondernemer kunt u tegen diverse juridische vraagstukken aanlopen. Wij leveren klanten direct toepasbaar juridisch advies, diverse contracten en uiteenlopende juridische oplossingen. ICTRecht biedt het MKB onderstaande diensten aan.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Staat uw vraagstuk niet in het overzicht en wilt u weten of ICTRecht u van dienst kan zijn, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze diensten voor mkb

 • Netwerkevenement

  Bedrijfsjurist

  Met een bedrijfsjurist van ICTRecht heeft uw onderneming altijd toegang tot deskundige juridische ondersteuning. Wij bieden ervaren juristen - inhouse of op afstand - met een specialisatie in ICT en privacy.

 • Conflictoplossing en rechtshulp

  ICT-gerelateerde conflicten kunnen lastig te doorgronden zijn. ICTRecht kan uw organisatie ontlasten in conflictsituaties. Wij bieden deskundige rechtshulp door ervaren juridisch adviseurs.

 • Functionaris Gegevensbescherming (FG)

  Op zoek naar een deskundige FG voor uw onderneming? ICTRecht vervult de rol van FG voor uw organisatie. Dit doen wij bij u op locatie of vanuit een van onze kantoren in Amsterdam, Groningen of Brussel. Deze FG wordt ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 • inventarisatie / checklist

  Contracten: opstellen, onderhandelen & reviewen

  De juristen van ICTRecht zijn gespecialiseerd in het opstellen en uitonderhandelen van diverse (ICT-)contracten. Behoefte aan een second opinion op een contract? Ook dat kan bij ICTRecht.

 • Adviseren FinTech

  Adviezen

  Van vragen over open source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en big data vraagstukken. ICTRecht voorziet u van praktisch advies.

 • vergrootglas / audit

  Audits

  ICTRecht kan een uitgebreide privacy-audit voor uw organisatie uitvoeren. Zo weet u of uw bedrijf AVG-proof is. Security-audits en website- en cookiescans behoren ook tot onze mogelijkheden.

 • inventarisatie / checklist

  Escrow en continuïteit

  Wilt u een escrow- of andere continuïteitsoplossing voor de cloud laten beoordelen of ontwikkelen? ICTRecht helpt u en kijkt zowel naar de praktische als juridische haalbaarheid.

 • Opleidingen & trainingen

  De ICTRecht Academy is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. Wij bieden diverse juridische trainingen aan. Op maat gemaakte inhouse trainingen zijn ook mogelijk.

Onze klanten

reeleezee logologo overstappen.nlsurfnet logo

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.