Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Jurist / advocaat

Als (bedrijfs)jurist of advocaat zorgt u ervoor dat het bedrijf handelt in lijn met wet- en regelgeving. Is er binnen uw team behoefte aan extra ondersteuning of hulp? Wij staan voor u klaar. ICTRecht biedt juristen en advocaten onderstaande diensten aan.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Staat uw vraagstuk niet in het overzicht en wilt u weten of ICTRecht u van dienst kan zijn, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze diensten voor jurist / advocaat

 • Netwerkevenement

  Bedrijfsjurist

  Uw team aanvullen met een bedrijfsjurist met specialisatie in ICT en privacy? Wij bieden ervaren bedrijfsjuristen; inhouse of op afstand. Ons team van 60 specialisten staat voor u klaar.

 • Conflictoplossing en rechtshulp

  ICT-gerelateerde conflicten kunnen lastig te doorgronden zijn. ICTRecht kan uw organisatie ontlasten in conflictsituaties. Wij bieden deskundige rechtshulp door ervaren juridisch adviseurs.

 • inventarisatie / checklist

  Contracten: opstellen, onderhandelen & reviewen

  Gespecialiseerde kennis nodig op het gebied van (ICT-)contracten? Of behoefte aan een second opinion op een contract? De juristen van ICTRecht hebben jarenlange ervaring in het opstellen en uitonderhandelen van diverse (ICT-)contracten.

 • Adviseren FinTech

  Adviezen

  Van vragen over open source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en big data vraagstukken. ICTRecht voorziet u van praktisch advies.

 • vergrootglas / audit

  Audits

  Middels ‘Privacy Verified’ kan ICTRecht een uitgebreide privacy-audit voor uw organisatie uitvoeren. Zo weet u of uw bedrijf AVG-compliant werkt. Security-audits en website/cookiescans behoren ook tot onze mogelijkheden.

 • website

  Internationale vraagstukken

  Is uw bedrijf actief in meerdere landen? Wij helpen internationale organisaties met grensoverschrijdende juridische vraagstukken. De juristen van ons internationale label, Legal ICT, ontzorgen u.

 • Opleidingen & trainingen

  De ICTRecht Academy is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. Volg bij ons diverse opleidingen en trainingen tot ICT- en privacy jurist. Op maat gemaakte inhouse trainingen zijn ook mogelijk.

Onze klanten

Min BUZA logoTomTom logoAirMiles_nl_logothuiswinkel.org logo

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.