Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Grootzakelijk

ICTRecht levert klanten direct toepasbaar juridisch advies, diverse documenten en juridische oplossingen. Altijd afgestemd op de vaak complexe en innovatieve diensten van het bedrijf. ICTRecht biedt grootzakelijke bedrijven onderstaande diensten aan.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Staat uw vraagstuk niet in het overzicht en wilt u weten of ICTRecht u van dienst kan zijn, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze diensten voor grootzakelijk

 • Netwerkevenement

  Bedrijfsjurist

  Met een bedrijfsjurist van ICTRecht heeft uw organisatie altijd toegang tot deskundige juridische ondersteuning. Ons team van ruim 60 specialisten, met uitgebreide ervaring op gebied van ICT en privacy, staat voor u klaar.

 • Conflictoplossing en rechtshulp

  ICT-gerelateerde conflicten kunnen lastig te doorgronden zijn. ICTRecht kan uw bedrijf ontlasten in conflictsituaties. Wij bieden deskundige rechtshulp door ervaren juridisch adviseurs.

 • Functionaris Gegevensbescherming (FG)

  Wilt u binnen uw organisatie een deskundige FG aanstellen? Dit kan via ICTRecht. Wij bieden een inhouse FG of een FG op afstand. Deze FG wordt ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 • inventarisatie / checklist

  Contracten: opstellen, onderhandelen & reviewen

  Outsourcings-contracten, algemene (inkoop)voorwaarden en licentieovereenkomsten; de juristen van ICTRecht zijn specialist in het opstellen en uitonderhandelen van diverse (ICT-)contracten. Behoefte aan een second opinion? Ook dat kan bij ICTRecht.

 • Adviseren FinTech

  Adviezen

  Van vragen over open source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en big data vraagstukken. ICTRecht voorziet u van praktisch juridisch advies.

 • vergrootglas / audit

  Audits

  ICTRecht kan een uitgebreide privacy-audit voor uw organisatie uitvoeren. Middels de dienst ‘Privacy Verified’ weet u of uw bedrijf AVG-proof is. Security-audits, audits op elektronische ondertekening en website- en cookiescans behoren ook tot onze mogelijkheden.

 • inventarisatie / checklist

  Escrow en continuïteit

  Heeft u een escrow- of continuïteitsoplossing voor uw organisatie nodig? Of krijgt u een escrow- of continuïteitsoplossing voorgelegd? ICTRecht helpt u en kijkt zowel naar de praktische als juridische haalbaarheid.

 • website

  Internationale vraagstukken

  Is uw bedrijf actief in meerdere landen? Wij helpen internationale organisaties met grensoverschrijdende juridische vraagstukken. De juristen van ons internationale label, Legal ICT, ontzorgen u.

 • Opleidingen & trainingen

  ICTRecht Academy biedt diverse juridische trainingen en opleidingen aan. Volg bijvoorbeeld onze opleiding tot ICT- of privacyjurist. Op maat gemaakte inhouse trainingen zijn ook mogelijk.

Onze klanten

TomTom logoAirMiles_nl_logothuiswinkel.org logoMin BUZA logo

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.