Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

FG / DPO

U bent de privacy-adviseur binnen uw organisatie. ICTRecht kan u in deze functie ondersteunen bij diverse privacyvraagstukken. Wij pakken de werkzaamheden op waar geen tijd voor is of geven concreet advies bij complexe kwesties. ICTRecht biedt FG’s, DPO’s en privacy officers onderstaande diensten aan.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Staat uw vraagstuk niet in het overzicht en wilt u weten of ICTRecht u van dienst kan zijn, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze diensten voor fg / dpo

 • Netwerkevenement

  FG kennis & netwerkevenement

  ICTRecht organiseert op 19 november a.s. een interactief kennis- en netwerkevenement voor de beginnende en gevorderde Functionarissen voor gegevensbescherming (FG’s), Data Protection Officers (DPO’s) en privacy officers.

 • Netwerkevenement

  Ondersteuning voor FG of DPO

  ICTRecht biedt u als FG of DPO extra ondersteuning op het gebied van de AVG. Onze privacy juristen helpen onder meer bij het uitvoeren van DPIA’s, het melden van datalekken en verzoeken van betrokkenen.

 • vergrootglas / audit

  Privacy audit

  Een uitgebreide privacy-audit laten uitvoeren door ICTRecht? Dit kan middels onze dienst Privacy Verified. Ontdek wat de huidige stand van zaken is met betrekking tot privacy binnen uw organisatie.

 • Kennis community voor FG’s, DPO’s en privacy professionals

  Op zoek naar een plek waar u kennis en ervaringen met andere FG’s, DPO’s en privacy professionals kunt delen? ICTRecht heeft een community opgezet, waar professionals informatie en ervaringen over de AVG kunnen delen.

 • Adviseren FinTech

  Inhouse privacytrainingen

  Binnen de organisatie waar u werkt het kennisniveau op gebied van privacy en de AVG verhogen? ICTRecht Academy biedt op maat gemaakte inhouse trainingen; afgestemd op uw specifieke situatie en altijd met een praktische insteek.

 • Specialisatieopleiding voor FG’s/DPO’s

  Mist u relevante kennis of vaardigheden als (aankomend) FG of DPO? En heeft u behoefte aan een opleiding, waarbij de praktijk centraal staat? ICTRecht Academy biedt een specialisatieopleiding voor FG’s en DPO’s.

Onze klanten

Min BUZA logoreeleezee logoTomTom logotrue logo

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.