Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465
Terug naar overzicht

FG kennis & netwerkevenement

6 september 2019 Door

ICTRecht organiseert op 19 november a.s. een interactief kennis- en netwerkevenement voor de beginnende en gevorderde Functionarissen voor gegevensbescherming (FG’s), Data Protection Officers (DPO’s) en privacy officers.

Waar loop je als FG of privacy officer tegenaan? Waar heb je vragen over en zou je wat meer vanaf willen weten? En ‘hoe zit het ook alweer met’ of hoe ‘zit het nou echt met’? En wacht, hoe doen andere FG’s en privacy officers dit eigenlijk? Met ons kleinschalig evenement, dat door en voor privacy professionals is opgezet, brengen wij de AVG-community samen zodat actuele kennis met elkaar gedeeld kan worden en deelnemers met elkaar in contact worden gebracht.

Tijdens het evenement zijn er gastsprekers van de Autoriteit Persoonsgegevens (met een Q&A), worden er interactieve workshops gehouden met ‘real life’ casussen, vinden er ‘FG dates’ plaats, kunnen er 1 op 1 vragen worden gesteld aan experts en zal er een FG-pubquiz worden gehouden. Aan het einde van de dag heb je antwoord gekregen op al je prangende vragen en heb je waardevolle connecties gemaakt met je collega FG’s en privacy officers.

ICTRecht is official CPE Provider van IAPP en ons FG/DPO kennis- en netwerk evenement staat op de IAPP Industry Events page. Ben je in het bezit van een CIPP/E, CIPM of CIPT certificaat dan kun je 5,5 CPE punten verdienen als je deelneemt aan ons evenement.

Voor meer informatie ga je naar:

Henrike Bongers

Manager learning & development ICTRecht Detachering

Henrike Bongers (LL.M.) werkt als Manager learning & development bij ICTRecht Detachering B.V. In die hoedanigheid houdt zij zich bezig met (het opzetten van) de FG-opleiding(en) en overige kennis- en vaardigheden trainingen die relevant zijn voor de juridisch adviseurs binnen het detacheringsteam én voor externe professionals. Daarnaast verricht zij binnen het detacheringsteam HR werkzaamheden.


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het plaatsen en verwerken van uw reactie. Lees de privacyverklaring voor meer informatie