Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

ICTRecht nodigt wo-rechtenstudenten uit voor een masterclass ICT & recht

Volg je een rechtenstudie op wo-masterniveau? En heb je affiniteit met ICT en recht? Lees dan vooral verder!

Onze gratis jaarlijkse masterclass voor masterstudenten komt er weer aan!

Op donderdag 29 november organiseren wij de masterclass ‘ICT & Recht’. Jij maakt kans om geselecteerd te worden voor deze jaarlijkse masterclass op ons kantoor in Amsterdam! Door je cv, cijferlijst en een korte motivatie uiterlijk donderdag 22 november te sturen naar academy@ictrecht.nl kun jij 1 van de 15 plekken bemachtigen. We laten je een week voor aanvang weten of je bent geselecteerd.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de masterclass geven we je inzage in de innovatieve praktijk van ICTRecht. We vertellen je over onze werkzaamheden en praktische aanpak. Zo zal Arnoud Engelfriet een seminar geven over de toekomst van het internetrecht. Vervolgens ga je zelf in teamverband aan de slag met verschillende casussen. We sluiten af met een borrel met lekkere hapjes.

Programma 29 november 2018:

  • 13:30 uur    Inloop
  • 13:45 uur    Introductie ICTRecht
  • 14:15 uur    Seminar Arnoud Engelfriet: toekomst van internetrecht
  • 15:00 uur    Pauze
  • 15:15 uur    Zelf aan de slag met een juridisch probleem over geluidssystemen
  • 16:00 uur    Een kijkje in de praktijk van ICTRecht aan de hand van twee casussen
  • 17:00 uur    Borrel

Maak kans op een gratis opleidingsplek voor onze opleiding tot ICT-jurist of bemachtig een leuke stage!

Klikt het? Dan kunnen we je uitnodigen om te solliciteren voor een studentstage. De student die laat zien de sterkste affiniteit met internetrecht te hebben, nodigen we uit om gratis deel te nemen aan onze specialisatieopleiding tot ICT-jurist, niveau juridisch adviseur. Dus, mis het niet en meld je nu aan via het volgende mailadres: academy@ictrecht.nl.

Alisa Schurink

Opleidingscoördinator en Marketingmedewerker

Alisa Schurink werkt als Opleidingscoördinator en Marketingmedewerker bij ICTRecht. In deze functie is Alisa het aanspreekpunt van de opleidingsafdeling. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de cursussen binnen de ICTRecht Academy.

Naast haar functie als Opleidingscoördinator is Alisa verantwoordelijk voor het organiseren van (juridische) evenementen, het samenstellen van het tijdschrift ICTRecht in de praktijk en diverse marketingprocessen.


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het plaatsen en verwerken van uw reactie. Lees de privacyverklaring voor meer informatie