Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465
Terug naar overzicht

Even voorstellen: nieuwe medewerkers bij ICTRecht!

Adviesbureau ICTRecht heeft er twee nieuwe collega’s bij: André Kamps en Dimmen Smolders. Wij stellen u graag aan hen voor!

André Kamps: nieuwe aanwinst voor kantoor ICTRecht in Groningen

Andre KampsAndré Kamps (40) is sinds deze maand werkzaam bij ICTRecht en gaat binnen het team van ICTRecht Groningen aan de slag als juridisch adviseur. André was hiervoor werkzaam bij de organisaties Software Borg en De IT-jurist. Bij beide organisaties vervulde hij de rol van IT-jurist en manager. In deze functies groeide André uit tot expert op het gebied van onder andere escrow, continuïteit en IT- en privacyrecht. André is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Manager (CIPM).

André over zijn overstap naar ICTRecht: ‘’Na 13 jaar was ik toe aan een nieuwe en andere stap in mijn carrière. Wat mij het meest aanspreekt aan mijn nieuwe functie is dat ik verschillende organisaties mag gaan adviseren vanuit een organisatie waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met een groot aantal enthousiaste collega’s.’’

Met de komst van André heeft ICTRecht Groningen een ervaren kracht aan zich weten te binden op het vlak van broncode escrow, IT-recht en andere continuïteits-oplossingen.

Dimmen Smolders start als privacy-expert in Amsterdam

DimmenDimmen Smolders (34) is per augustus bij adviesbureau ICTRecht werkzaam (locatie: Amsterdam). Hij gaat bij ons aan de slag als juridisch adviseur binnen het privacyteam. Dimmen is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en zal in zijn functie verschillende opdrachtgevers gaan adviseren over alle aspecten van privacy.

Dimmen was eerder jarenlang werkzaam als jurist bij verschillende data-gedreven organisaties. Hij brengt daardoor ervaring mee op het gebied van uiteenlopende juridische thema’s, zoals: contracteren, onderhandelingen en vraagstukken omtrent de AVG.

Dimmen over zijn switch naar ICTRecht: ‘’ICTRecht heeft veel uiteenlopende opdrachtgevers en groeit nog altijd hard. Dat maakt dat er steeds weer uitdagende opdrachten voor de deur staan. Daarnaast geeft deze nieuwe rol me de kans om organisaties te helpen om op een zorgvuldige en goede manier met persoonsgegevens om te gaan. De privacywetgeving is voor veel organisaties een ingewikkeld thema, en elke partij heeft andere behoeften en wensen. Ik ondersteun deze opdrachtgevers heel graag bij het vinden van de passende oplossingen voor hun privacyvragen. En bovenal betekent deze nieuwe functie bij ICTRecht voor mij: elke dag werken met een groep fijne collega’s met liefde voor hun vak.’’

Wij heten André en Dimmen van harte welkom in ons team!

Nicole Waaijer

Marketing manager

Nicole Waaijer werkt als Marketing manager bij ICTRecht. In deze functie is Nicole verantwoordelijk voor het opzetten van campagnes en het bijhouden van de website en social media kanalen.


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het plaatsen en verwerken van uw reactie. Lees de privacyverklaring voor meer informatie