Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465
Terug naar overzicht

ICTRecht Groningen groeit uit haar jas!

ICTRecht heeft 29 september 2016 haar tweede vestiging geopend. Het kantoor is ondergebracht in bedrijfsverzamelgebouw ‘de Mediacentrale‘ te Groningen en staat onder leiding van Mathieu Paapst. Maar omdat in de City of Talent veel gebeurt, waardoor ook wel eens de vergelijking met Silicon Valley wordt gemaakt, is ICTRecht Groningen na één jaar al toe aan een groter kantoor.

“Toen we ons hier vestigden wisten we dat Noord-Nederland een up-and-coming regio was, zeker wat betreft ICT en online diensten, maar dat er zo veel vraag zou zijn naar onze juridische diensten uit verschillende hoeken hadden we niet verwacht” vertelt Mathieu Paapst.

Met nu zes medewerkers blijven ze in de creatieve hotspot die het bedrijfsverzamelgebouw de Mediacentrale is, maar schuiven ze door naar een grotere kantoorunit (Helperpark 272-4). Om nóg meer geïnspireerd (ICT-)ondernemers en overheidsorganisaties juridisch, beleidsmatig en strategisch van dienst te kunnen zijn. De ambitie is om in 2018 richting tien medewerkers door te groeien zodat ze kunnen voldoen aan de wens van de klanten om als adviseur op boardroom niveau aan te haken en steeds sneller onze adviezen op te kunnen leveren.

Noord-Nederland zoekt actief onderlinge samenwerking

Het noorden van Nederland blijft sterk in ontwikkeling, zo is er recent vanuit de Rijksuniversiteit Groningen en de Noordelijke Online Ondernemers een nieuw kenniscentrum gelanceerd ter versterking van de samenwerking in de digitale sector. En zijn er in de Noord-Nederlandse innovatiemonitor 2017 maar liefst 55 verschillende samenwerkingsinitiatieven gespot. Zo is er bijvoorbeeld met het Dhealth Lab een zorginnovatiecluster ontstaan.

Daarnaast is Groningen, na Amsterdam, de stad met de meeste snelgroeiende bedrijven in de Deloitte Technology Fast50. Wil Noord-Nederland per 2030 een hypergezonde en gelukkige ‘blue zone’ zijn, wat nooit kwaad kan voor de arbeidsproductiviteit. Én zijn er tal van andere mooie initiatieven om de provincie Groningen en Noord-Nederland nóg beter digitaal op de kaart te zetten.

Het team van ICTRecht Groningen zal de komende jaren in een fris kantoor met veel enthousiasme daaraan gaan bijdragen. Heeft u juridische vragen over (online) ondernemen, privacy, e-commerce, wilt u sparren over mogelijke aanpakken van samenwerkingen, of een juridische training op maat? Schroom dan niet om contact te zoeken!

Mathieu Paapst, Jessica Hof, Daniëlle van Ginkel, Samantha van de Stouwe, Inez Rinzema en Iris de Groot.

P.s. het nieuwe adres wordt Helperpark nummer 272-4 in de Mediacentrale te Groningen

ICTRecht Groningen - nieuw kantoor

Coen Koppen

Oud-medewerker ICTRecht

Coen Koppen was marketeer bij ICTRecht. Voor ICTRecht heeft Coen o.a. gewerkt voor HowardsHome en Thuiswinkel.org als redacteur, social media expert en marketeer.


Er is één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het plaatsen en verwerken van uw reactie. Lees de privacyverklaring voor meer informatie