ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

30 november – Cursus ‘Omgang met Datalekken’

Nog maar één maand tot de cursus Omgang met Datalekken. Vanaf 1 januari 2016 is het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Wie data laat lekken of persoonsgegevens verwerkt zonder zich netjes aan de wet te houden, maakt kans op een boete. Deze boetes kunnen per overtreding oplopen tot €820.000 of 10% van de jaaromzet. Met de komst van de nieuwe privacywet, de Algemene verordening gegevensbescherming zullen er éxtra regels voor dataveiligheid en de registratie van datalekken bijkomen, en zal de maximale boete stijgen naar 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde jaaromzet.

Hoe u zich kunt voorbereiden op datalekken, en wat te doen als er eenmaal een datalek heeft plaatsgevonden? In één middag leert u wat een datalek is, welke partijen betrokken zijn bij datalekken en hoe uw organisatie kan voldoen aan de Meldplicht Datalekken.

Kosten: €225,- ex. btw

> MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

PROGRAMMA

13.30 – 14.15 Wat is een datalek?
14.15 – 15.00 Welke partijen zijn betrokken bij datalekken?
15.00 – 15.15 Pauze
15.15 – 16.00 Het calamiteitenplan;
16.00 -16.45 De preventieve werking van een bewerkersovereenkomst
Ervaringen van cursisten: “Goed duidelijk verhaal. Deskundigheid kun je goed merken.”

“Goed! Al jaren onder de indruk van de hoeveelheid kennis die jullie publiekelijk delen.”

“Erg nuttig” – Boy Baukema – Ibuildings.nl

 

 

Kors Monster

Juridisch adviseur

Kors Monster werkt sinds 2015 bij ICTRecht, als juridisch adviseur en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). In zijn functie richt Kors zich voornamelijk op privacy en security. U kunt hierbij onder meer denken aan het opstellen van adviezen en contracten. Daarnaast richt hij zich op de ontwikkeling van juridische ICT-producten.


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *