ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

Meer leren over ICT-contracten? EULA, NDA of licentie leren schrijven?

24 augustus 2017 Door

Werkt u met ICT-contracten en wilt u meer leren over hoe deze op te stellen, wat in een contract thuishoort en wat vooral niet? Dan nodigen wij u graag uit voor onze eendaagse trainingen over ICT-contracten in de praktijk. De training is zoals u van ICTRecht gewend bent: praktijkgericht, deskundig en concreet.

handboek-ict-contracten-3d-75pxOp 5 september verzorgt ICTRecht de eendaagse training ICT-contracten: de basis. Van MOU tot EULA en van softwarelicentie tot gebruiksvoorwaarden. Waar moet u op letten en welke tips en tricks kunt u in de praktijk inzetten?

Deelnemers ontvangen gratis het Handboek ICT-contracten als naslagwerk.

Meer de diepte in en met een uitgebreide casus de hele dag oefenen? Dan is de verdiepingsdag op 3 oktober iets voor u. We leren dan hoe een ICT-contract te screenen en uit te onderhandelen. We behandelen softwarelicenties, NDA’s en cloudvoorwaarden. U gaat niet weg tot u al onze praktijktrucs kent!

Voor wie ICT-contracten echt meester wil worden, hebben wij een speciale masterclass opgezet. U ontvangt een rodedraadcasus met vier complexe ICT-contracten ter voorbereiding. Tijdens de masterclass onderhandelt u met uw mede-cursisten om deze contracten te sluiten.

Vanwege grote populariteit van de cursussen zijn wij uitgeweken naar een grotere locatie, WTC – Zuidas Schrijf u nu in, want de inschrijvingen gaan snel!

De basiscursus ICT-contracten is in combinatie met de verdiepingstraining én de masterclass slechts € 1399,- ex. btw. Een besparing van maar liefst € 250,-!

Heeft u geen juridische achtergrond dan kunt u onze cursussen voor algemeen publiek volgen:

Arnoud Engelfriet

Algemeen directeur / Opleidingsdirecteur

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur / opleidingsdirecteur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties (met name open source). Zijn website Ius mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.

 

 


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *