ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

Terugblik: Training Meldplicht datalekken

25 februari 2016 Door
Vanaf 1 januari 2016 is het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als ieder kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens telt als een datalek. Dat is nog niet alles. Wie data laat lekken of persoonsgegevens verwerkt zonder zich netjes aan de wet te houden, loopt kans op boetes. Die boetes kunnen oplopen tot € 820.000,- of 10% van de jaaromzet per overtreding.

 

ICTRecht heeft 2 succesvolle trainingen over dit onderwerp gegeven. Tijdens deze volgeboekte middagtrainingen, op 28 januari en 16 februari jl., hebben wij de aanwezige cursisten uitgelegd wat deze wet betekent voor hun bedrijf.

 

Nog niet op de hoogte van de nieuwe wetgeving? Volg dan onze gratis middagtraining of lees er alles over in onze factsheet.

Dominique Zondervan

Voormalig medewerker

Voormalig marketeer bij ICTRecht.


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *