ICTRecht B.V.

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

ICTRecht is op zoek naar student-stagiaires

13 januari 2016 Door

  ICTRecht is doorlopend op zoek naar gedreven (universitaire) studenten die interesse hebben in een stage in de praktijk. Wij bieden de mogelijkheid om intensief betrokken te zijn bij de inhoudelijke juridische opdrachten van zeer diverse aard. Specifiek voor de periode van maart-april hebben we nog een plek vrij voor een stagiair(e).

  Ben jij de persoon die wij zoeken en ben je in maart-april beschikbaar? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur een motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling van voorgaande stage(s) naar Itte Overing via info@ictrecht.nl.

  Uiteraard is het ook mogelijk om te solliciteren voor een stage buiten de periode van maart-april. Zie de vacature voor meer informatie!

  Niels Winters

  Business manager JuriBlox B.V.

  Niels Winters, is business manager, en drijvende kracht achter juridische Saas-dienst JuriBlox. Als jurist met een technische achtergrond is hij op zoek naar de juiste ICT-oplossing in de juridische branche. Met de kennis van de twee verschillende kennisgebieden is Niels bij JuriBlox verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de software evenals de technische implementatie bij klanten.

  Niels heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen, hij volgde daar de master Recht & ICT. Tijdens zijn studie is Niels werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer in de IT-sector. Hij heeft ondermeer websystemen ontwikkeld voor verschillende bedrijven en gaf advies op het gebied van automatisering.

  Naast zijn werk is hij actief geweest bij studievereniging LISA (studievereniging voor Recht & ICT studenten) als bestuurs- en commissielid.


  Er zijn 0 reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *