ICTRecht B.V.

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

ICTRecht is op zoek naar student-stagiaires

13 januari 2016 Door

  ICTRecht is doorlopend op zoek naar gedreven (universitaire) studenten die interesse hebben in een stage in de praktijk. Wij bieden de mogelijkheid om intensief betrokken te zijn bij de inhoudelijke juridische opdrachten van zeer diverse aard. Specifiek voor de periode van maart-april hebben we nog een plek vrij voor een stagiair(e).

  Ben jij de persoon die wij zoeken en ben je in maart-april beschikbaar? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur een motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling van voorgaande stage(s) naar Itte Overing via info@ictrecht.nl.

  Uiteraard is het ook mogelijk om te solliciteren voor een stage buiten de periode van maart-april. Zie de vacature voor meer informatie!

  Niels Winters

  Business manager JuriBlox B.V.

  Niels Winters, is business manager, en drijvende kracht achter juridische Saas-dienst JuriBlox en het documentgeneratieplatform JuriDox. Als jurist met een technische achtergrond is hij op zoek naar de juiste ICT-oplossing in de juridische branche. Met de kennis van de twee verschillende kennisgebieden is Niels bij JuriBlox en JuriDox verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de software evenals de technische implementatie bij klanten.

   


  Er zijn nog geen reacties.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *