ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

Hoe zit het nou met de gewijzigde cookiewet?!

20 februari 2015 Door

Het is een veelbesproken onderwerp: de versoepeling van onze cookiewet. Ongetwijfeld een wetswijziging die door veel bedrijven met een open armen wordt ontvangen. Maar maar hoe zit het nou precies? Geldt deze wetswijziging voor alle cookies? En misschien nog het allerbelangrijkste: verandert er nu al iets?

Lees meer over de wijziging van onze cookiewet in onze factsheet.

Lisette Meij

Juridisch adviseur & Manager Privacy

Lisette Meij is manager privacy en juridisch adviseur bij ICTRecht. Lisette houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom privacy en Big Data. Zij is lid van the International Association of Privacy Professionals (IAPP), Certified Information Privacy Professional/Europe en United States (CIPP/E en CIPP/US), Certified Information Privacy Manager (CIPM) én Certified Information Privacy Technologist (CIPT).