ICTRecht B.V.

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

Onze boekenserie is nu gratis! (Nou ja, de eboeken dan)

5 september 2012 Door

  De oplettende sitebezoeker is het wellicht al opgevallen: sinds gistermiddag 17:35 zijn alle boeken uit onze reeks Deskundig en praktisch juridisch advies gratis te downloaden als eboek in PDF formaat. Geen rare DRM of exotische formaten. Het enige dat we van u vragen is of u zich wilt opgeven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

  Onze boekenreeks biedt voor webwinkels, hostingbedrijven, softwareontwikkelaars, securityspecialistencloudleveranciers en cookiezetters alle juridisch relevante informatie op een rijtje. Geen moeilijke taal maar duidelijke praktische uitleg en aanwijzingen wat er wel en niet mag.

  Als extraatje bevatten de boeken checklists of andere praktische samenvattingen waar u direct mee aan de slag kunt.

  Natuurlijk blijven de boeken ook gewoon op papier beschikbaar, voor slechts 19,95 inclusief BTW per stuk.

  Arnoud Engelfriet

  Partner ICTRecht

  Arnoud Engelfriet is partner bij ICTRecht sinds juni 2008. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties (met name open source). Zijn website Ius Mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.


  Er zijn 2 reacties

  1. Kijk dat is nu fijn.
   Een “echt” boek leest fijner (mijn mening) maar een pdf is sneller te doorzoeken dan een gewoon boek. Dus dit is een mooie aanvulling.

   De bestandsnaam van het boek over cookies is anders dan de rest, klopt dat? (Keek er eerst over heen in mijn downloads map)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *