Vestiging Amsterdam

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01
Terug naar overzicht

Boekbespreking: 'Hosting: Deskundig en praktisch juridisch advies'

24 november 2011 Door

  Bij ISP Today verscheen vandaag een boekbespreking van ons boek Hosting, over het recht voor hosters in gewone taal.

  Voor de eerste boekbespreking op ISP Today, heb ik de eer om het spits af te bijten. Het boek ‘Hosting: Deskundig en praktisch juridisch advies’ is geschreven door de mensen van ICTRecht. Het leest lekker, is duidelijk en overzichtelijk. Het komt op mij zeer volledig over, want het behandelt alle juridische onderdelen en onderwerpen waar een hostingbedrijf mee te maken heeft of kan krijgen.

  Lees de volledige bespreking bij ISP Today.

  Het boek (€ 19,95 inclusief BTW) is te bestellen via onze site en als u de opmerking “isptoday” invult dan wordt het boek zonder verzendkosten verstuurd.

  Steven Ras

  Algemeen directeur

  Steven Ras is algemeen directeur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in ICT en recht en dan met name op het gebied van ICT-contracten, digitaliseringstrajecten (elektronische handtekening), e-commerce, cloud- en privacyvraagstukken.

  Juist vanwege zijn achtergrond als internetondernemer heeft hij veel belangstelling voor het internetrecht en de daarmee samenhangende juridische vraagstukken. Binnen ICTRecht houdt Steven zich tevens bezig met innovaties, acquisitie en klantcontacten.


  Er zijn nog geen reacties.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het plaatsen en verwerken van uw reactie. Lees de privacyverklaring voor meer informatie